Print365

epson-workforce-pro-rip

Waarom print 365

Géén zorgen meer over printkosten buiten uw bundel, géén zorgen over de beschikbaarheid van verbruiksmaterialen en géén zorgen over printeronderhoud. PRINT365 is een alles-in-één zakelijke printoplossing, waarbij u voor een vast bedrag per maand in de printbehoeften van uw organisatie kunt voorzien. Al onze bundels zijn inclusief printer, verbruiksmaterialen, drie jaar on-site service en Document Capture Pro scannersoftware. Onze abonnementen stelt u eenvoudig zelf samen: kies de bundel die het best bij uw verbruik past!
Very-Basic-Checked-checkbox-icon

Kies de bundel die bij u past

Voorkom extra kosten als gevolg van gebruik buiten uw bundel: kies de bundel die het best bij u past. PRINT365 biedt printabonnementen voor bedrijven die slechts enkele prints per week maken tot bedrijven waar de printer nooit stilstaat. U heeft al een PRINT365-abonnement vanaf €35 per maand en kunt onbeperkt printen, scannen en kopiëren vanaf slechts €199 per maand.
controle

Controle over uw kosten

Met PRINT365 houdt u eenvoudig controle over uw kosten. Afhankelijk van uw abonnementsvorm betaalt u gedurende 36 maanden een vast bedrag per maand. We garanderen dat u 36 maanden profiteert van dit voordelige abonnement, zonder bijkomende kosten. Komt u erachter dat uw printbehoefte is veranderd, dan kunt u eenvoudig uw abonnement opwaarderen.

Printen zonder zorgen

Onze printers zijn professioneel, snel en betrouwbaar. Toch kan het voorkomen dat er een storing of een defect ontstaat. Ook dan zal PRINT365 u volledig ontzorgen. Gedurende de looptijd van uw contract staan onze technici klaar om storingen direct te verhelpen. Bij het afsluiten van uw abonnement geeft u zelf de minimale inktniveaus aan, zodat u altijd verzekerd bent van voldoende inkt. Bovendien kunt u in MijnPRINT365 uw verbruik, uw inktniveaus en uw verbruiksmaterialen monitoren
print-bewust

Print bewust

PRINT365 werkt uitsluitend met printers die beschikken over de groene en betrouwbare inkjettechnologie. Deze technologie biedt u een besparing tot 80% op uw energieverbruik in vergelijking met kleurenlaserprinters. Afhankelijk van het model dat u kiest, zorgen zakelijke inkjetprinters bovendien voor een aanzienlijke verlichting van de milieulasten op het gebied van recycling en logistiek, waardoor u uw milieudoelstellingen makkelijker kunt behalen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!
tarieven-printen

Tarieven & voorwaarden

Op onze website vindt u alle abonnementen die u momenteel kunt afsluiten. Deze abonnementen hebben een contractduur van drie jaar en het bundeltegoed is één maand houdbaar. Indien u meer print dan omschreven staat in uw bundel, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Uw bundel is altijd verbonden aan één en dezelfde printer. De administratie- en activeringskosten voor een nieuw abonnement bedragen eenmalig €95.

Voordelen voor de gebruiker

  • Vaste maandelijkse kosten
  • Geen tussentijdse onderhoudskosten
  • Flexibel van opzet

Voordelen voor de gebruiker

  • Geen uitstoot van schadelijke stoffen
  • Geen opwarm tijden
  • Eenvoudig in gebruik