Office 365

office365-1

Uw Office overal bij de hand

Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-toepassingen (en altijd de meest recente versie) kunt u vanaf uw pc of Mac of uw iOS-, Android- of Windows-apparaat bestanden maken en bewerken en deze in realtime met anderen delen.
office365-2

Communicatie makkelijk gemaakt

Voorzie uw zakelijke e-mailadres van de naam van uw bedrijf en vergroot zo uw naamsbekendheid. Communiceer beter met klanten en collega’s met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.
office365-3

Hulpprogramma’s voor teamwerk

Met 1 TB (1000 Gigabyte) opslagruimte per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al uw bestanden. En omdat uw bestanden online zijn opgeslagen, kunt u deze altijd en overal met mensen binnen en buiten uw bedrijf delen. Met HD-video kunt u met meerdere partijen nagenoeg overal vergaderen, dit in combinatie met de functie voor het delen van inhoud en gedeelde agenda’s bent u altijd gesynchroniseerd met uw team.
office365-4

Eenvoudige installatie en eenvoudig beheer

Met stapsgewijze instructies kunt u eenvoudig gebruikers instellen en de services snel in gebruik nemen. U hebt vanaf elke locatie toegang tot het gebruiksvriendelijke beheercentrum, om alle services te beheren. Daarnaast hoeft u zich in Office 365 geen zorgen te maken over IT: uw services zijn altijd beschikbaar en up-to-date.

Voordelen voor de manager

  • Vaste kosten
  • Eenvoudig
  • Schaalbaar
  • Zekerheid

Voordelen voor de gebruiker

  • Eenvoudig samenwerken
  • Altijd en overal toegang

Wilt u meer informatie?

Naam:
Telefoon: