Waarom Eijsden Telecom?

logoTelefonie, internet en digitale presentatiemiddelen zijn onmisbare voorzieningen binnen elke organisatie. Toch werken zowel de fysieke apparaten als de digitale voorzieningen vaak niet naar tevredenheid van de gebruikers en de leidinggevenden. Bovendien bestaat er vaak onduidelijkheid rond deze voorzieningen: ´Hebben we eigenlijk wel de meest geschikte apparatuur´ of ´Betalen we niet te veel?´

Veel aanbieders van deze voorzieningen daarentegen gebruiken technische begrippen die de klant niet begrijpt en er vaak worden onnodig hoge kosten gerekend voor ICT-en telecomdiensten.

Eijsden Telecom heeft zich professioneel toegelegd op het aanleggen, plaatsen en onderhouden van diverse telefoniesystemen, ICT en digitale presentatiemiddelen. Waarbij een eerlijke prijs en het begrijpbaar maken van telecom en ICT centraal staat. Hierbij  hanteert Eijsden ICT en Telecom de volgende speerpunten:

Duidelijk

Wij bouwen onze pakketten met duidelijk te onderscheiden delen op en tonen u in één oogopslag waar ze uit bestaan. Daarnaast spreken wij in begrijpelijke taal . Geen moeilijke woorden als “IVR” of “Queue”.

Ontzorgen

Naast de bediening van de apparatuur is ook de installatie eenvoudig zelf te verzorgen, bij elk pakket wordt een duidelijk installatiehandleiding geleverd. Daarnaast wordt alles voorgeprogrammeerd naar u verzonden.
  • 24-uurs service en dienstverlening!
  • Uw data veilig op een online backup in Nederland!
  • Al onze producten volledig geconfigureerd en direct klaar voor gebruik!


Mocht u er toch niet uitkomen of wilt u niet zelf installeren, kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen.