Interactieve projectoren

1430wi_3.png

Zowel in het klaslokaal als vergaderruimte kunt u met Epson’s interactieve projectoren, via de finger-touch functie of het gebruik van twee pennen, een breed scala aan content weergeven en bewerken, in real-time aantekeningen maken bij presentaties en werk opslaan en delen met anderen.
epson-keep-meetings

Voor het bedrijfsleven.

Geef uw bedrijf een geheel nieuwe dimensie met het interactieve alles-in-één systeem voor vergaderruimten van de wereldwijde marktleider in projectoren2.
epson-bring-lessons

Voor het onderwijs

Spreek tot de verbeelding van uw leerlingen en studenten en breng elke les tot leven met heldere, interactieve presentaties. Projectoren met ultrakorte afstandsprojectie veranderen elk plat oppervlak in een interactief whiteboard1.
epson-quality

AFBEELDINGEN VAN HOGE KWALITEIT

De 3LCD-technologie van Epson staat garant voor hoogwaardige afbeeldingen met een gelijke lichtopbrengst van wit en gekleurd licht (CLO) voor levendige kleuren en heldere beelden, zelfs bij daglicht, en kleuren die drie keer zo helder zijn dan die van toonaangevende projectoren van de concurrentie3. De WXGA-resolutie, die overeenkomt met de resolutie en beeldverhouding van de meeste laptopschermen, en de HDMI-ingang zorgen er samen voor dat studenten profiteren van scherpe en helder geprojecteerde beelden.
epson-savetime

Bespaar tijd

Eenvoudig aansluiten en inschakelen. Met de modus voor het maken van aantekeningen zonder pc hoeven docenten hun computer niet eens aan te zetten. Voor de interactieve functie hoeven geen drivers te worden geïnstalleerd en deze wordt automatisch gekalibreerd.
epson-draadloos

Draadloze projector

Dankzij de draadloze mogelijkheden kunt u eenvoudig content weergeven vanaf een groot aantal smart devices met de iProjection-app4.

Wilt u de vergaderruimte ook interactief maken?

Laat u door onze specialist adviseren.
Naam:
Telefoon: